tjejen med koll på läget

det var ju inte alls onsdag senast vi hördes utan tisdag. så vaken i hjärnan var jag, hehe. igår när det verkligen var onsdag var hovslagaren inbokad, något jag verkligen inte kunde boka om såhär i sommartider. hade hästarna stått hemma hade mamma kunnat fixa men nu står de på bete en bit bort och behövde köras hem, så vi fick hjälpas åt. Det är inte dåligt vad det tar på krafterna att vara upprätt ett fåtal timmar, väl hemma sen däckade jag i soffan direkt och sov i det närmaste hela natten... vaknade imorse och hade tappat rösten... Alltså verkligen helt. sebbe ringde på lunchen ochskulle prata med mig, jag fick inte ens fram en väsning som svar...
 
Så idag har jag sovit en himla massa, sett två dokumentärer, "what the health" som fick mig att vilja byta ut ännu mer mot veganska alternativ och en om josef fritzl. lite svårt dock att hänga med i halvtyska dokumentärer när ögonen ibland glider ihop menmen. ska fortsätta halvslumra nu framför en film om jane austen. lite oklar handling men funkar säkert att sova till!
 

Onsdag.

oj sån tröttis man kan vara. Sebbe kom hem sliten i helgen och blev sen sjuk, oftast brukar jag klara mig bra oavsett vad han blir för sjuk men inte denna gång. Har dessutom precis börjat på en ny astmamedicin vars vanligaste biverkning är övre luftvägsinfektion så.... Här ligger jag nu med känslan av var droppande längst bak i näsan och hur sträv, skrovlig och svullen som helst i halsen. Usch, ogillar verkligen att vara sjuk. Orken tryter och inatt fick jag stanna och pausa halvvägs upp i varje trappavsats, tur att jag inte har så många lägenhetshus på mitt distrikt. Hade hoppats att det skulle gå över av att ta det lugnt under dagen men så var inte fallet så idag har jag sjukanmält mig från jobb för första gången. Svinjobbigt psykiskt men ibland måste man man ju vila.

Torres skrittade en sväng med draghjälp idag, skönt att ha planerat nåt lugnt sedan innan. mådde ok då och det var ju inte direkt nåt pulshöjande jobb för mig men när jag kom hem och hade sovit en timme till bröt det ut ordentligt. Så glass och sömn varvas här nu. Och filmkanaler. såg just Remember med ett halvt öga, synd att jag inte hängde med bättre för den blev sjukt spännande och tung i slutet. Sevärd!
Igår rockade jag den SNYGGASTE outfiten. min kompis som brukar göra sitt bästa för att "hold me back" har ännu inte kommenterat detta så detta kanske var spiken i kistan för min del, nu pratar hon väl aldrig mer med mig ;) Dock hade man oväntat bra grepp i tightsen så inte helt omöjligt att jag har dem fler gånger! som en bonus landar ju inte flygfän på zebra heller, får matcha med ett täcke åt T!

En ledig dag?!

Senaste dagarna har jag ridit honom på mitt fejksprenger och han har varit mycket stadigare och rundare än vanligt, men har känts lite loj på bana så idag red jag ut en sväng istället. Han var lika rund och fin som på bana men med mer bjudning, så jag passade på att sätta honom i arbete. Ganska tufft jobb med mycket skänkelvikningar och galoppfattningar och övergångar men det löste han fint. Kul med en häst som ger en bra känsla varje dag!

Tack vare att jag red direkt efter jag jobbat blev jag ju klar med hästarna sådär 11 timmar tidigare än vanligt, så idag har jag njutit av en "hel" ledig dag. Vad gör man med all tid egentligen? Löste det med en solstol och så lite städning nu på kvällen när bikinitimmarna var slut. Nu kanske jag är tjatig för det här berättar jag för ALLA som har problem med solen... Evy solkräm är DEN BÄSTA. Jag blir lätt lite bränd om jag är i solen mer än någon halvtimme-timme, men med evy kan jag pressa en halvdag utan problem. Eller funktionära på tävling, eller hålla lektioner. Skitbra, kommer nog aldrig gå ifrån det märket. Och nej haha jag är inte sponsrad eller får betalt, det är bara en så himla bra solskyddskräm. Kidsvarianten är dessutom vegansk för de som prioriterar sånt! 
Kanske är det inte min ridning eller utrustning som gör honom rund och go i formen, kanske är det att han spontanstretchar så bra på betet? Lowdeepround...... med bakbenen långt under kroppen. ;)
RSS 2.0