Yttrandefriheten

Just nu fylls mitt fb-flöde av arga människor som inte vill vara vän med de som röstar SD och arga människor som inte tycker att en SD-röst är en big deal och ah, diskussioner uppstår. Folk ryter i om "yttrandefrihet!!!!!" men främst förespråkar de främlingsfientlig yttrandefrihet. "Hallå, klart SD ska få utrymme i mediarummet! Vi har ju yttrandefrihet!!!" Men det många missar är ju att yttrandefriheten även innebär att man får säga hurmycket man ogillar SDs åsikter. Man får bojkotta, man får tycka olika. Yttrandefriheten betyder inte att vem som helst får säga vilken skit som helst och stå oemotsagd, utan det betyder att vem som helst får säga vad för skit som helst. Sedan får vem som helst säga emot. Det är liksom så yttrandefriheten fungerar.

Tja hörrni!

På min önskelista just nu står en hovrasp och en hovkniv, båda av bättre kvalitet. Har ju kört på "billigagrejermansliterhundraårmed" ett bra tag och känner att nu får det bli ordning på torpet, ska ha bra grejer. Mamma och jag åker på shopping spree på torsdag.
 
utöver det är jag sjukt sugen på ett namnpannband till Gnistra. Vet ni något ställe som säljer dem billigare än hööks? (79kr för pannband, 19kr/bokstav) Kommentera i så fall, är som sagt jääähähättesugen. Men vet inte hur värt det är, hästen har ju världens pannlugg.. kommer det synas nåt därunder? ;)
 
 

Gnistras härstamning

Klicka på bilden för att komma till Gnistras stamtavla på svenska hästavelsförbundet!
 
 
Igår tog vi en kort tur i ridhuset, provade att trava lite uppsuttet, nemas problemas. Efter ridpasset löslongerade jag i skritt trav och galopp, blev glad över att se att hon verkar ha lika lätt för höger som vänster galopp.
 
RSS 2.0