Fem saker...

...som inte händer hos mig:

  • ridning i bara skor. Alltid shortshaps eller stövlar
  • ridning med utsläppt hår. Som allra minst uppsatt i en tofs men helst fläta. Skulle jättegärna ha håret i hjälmen men då får jag nog klippa av sådär 30 cm först.
  • smuts i svansen. Lärde mig ju typ förra veckan att man på yrkesnivå inte bryr sig om spåniga svansar och var tvungen att dubbelkolla med min kompis som jobbar på samma nivå och tydligen är det så. Aint nobody got time for utredning av svansar. Logiskt när man tänker efter men kommer man ifrån strikta utbildningsvärlden känns det ju... ovant.
  • trimma på bettlöst. Tycker inte jag får någon effekt av det så det kan likagärna vara. Borde vänja in hästen på hackamore i en "bra period" ifall han får fler sår av hagkompisen i mul-regionen så jag i alla fall kan motionsrida men alltså... jag drar mig för det
  • att jag lagar mat det första jag gör när jag kommer hem och har den klar 1,5-2 h senare. Mat ska gå FORT, göra mig mätt och helst vara klar från början. Huslig? nja.

TDB resultat?

Hur har ni det med resultat på tdb i år? Vet ju att de oftast inte publiceras direkt måndagen efter tävling men brukar de inte synas efter någon vecka i alla fall? Inga av mina starter i år syns, varken från den tolfte eller tjugonde men ponnyerna från "samma" tävling har sina resultat från den trettonde. Vad beror det på, någon som vet?

Äntligen

Nu är våren här! Men lite synd tycker jag om stackars Bosse som bott i torres boxvägg hela vintern, hans hus åkte ju ut i städningen ihop med alla möbler och mattor och grejer. Han har möblerat på ganska bra under vintern!!!. Men nu är det ju varmt och jag hoppas Bosse hittar ett annat ställe att bo på ett tag framöver :)
RSS 2.0