håhå-jaja

Åhoj. Idag har vi snorat och hostat ikapp här hemma, åkt och köpt 832 kg värmepellets så nu ska vi väl ha så vi klarar oss året ut i alla fall. Torres har fått prova ett rhino-täcke och jag är väl lite sådär halvkluven till om det verkligen är rätt modell för honom? tycker det stramar konstigt fram trots att det här är 145 mot hans vanliga 140. jaja. Blir säkert bra... glömde kolla om det fanns linerfästen i det här täcket, får göra det imorrn.

Imorgon förmiddag ska jag iväg på en spännande grej och sedan är det dags för första ridpasset sedan i tisdags, hur mycket ridpass det nu blir. Hostar upp lungorna ikväll så det är väl till att anstränga sig så lite som möjligt imorgon. Suck. Nåt bra med torres vila är i alla fall att han uppskattar mys så mycket mer nu. Jag har mest gjort det "viktigaste" i stallet senaste dagarna, fixat boxen, mat och visiterat så när rejäla ryktkorgen kom fram idag stod han och mös. Normalt går han runt en del och verkar se borstningen som ett nödvändigt ont inför ridning, så det var jättemysigt att han för en gångs skull kunde slappna av lite. 

Kollade på sshs igår, kul med webbsändningar! Många fina hästar, det var fyra stycken jag gärna hade haft själv, men det ligger liiiiiite mer jobb framför mig innan jag har råd att investera i sådana treåringar. Hehe. Men det är bra att ha mål. 29 hästar gick under klubban för sammanlagt 6420000kr. snittpris 221000kr med högsta pris 505000kr... 

fredag

Ringt och bokat ny vc-tid, jag mår ju bara sämre och sämre trots att "inga prover visar nåt" och som sköterskan så fint påpekade, "du var ju här för två veckor sedan och då var det ju inget" bara nej jag vet att inget hittades men jag är ju sjuk. jag sover 22-07 och behöver trots det sova middag flera gånger per dag, har värkande hals och bihåloroch känner mig febrig och "tung" i huvudet. går jag en sväng med hunden i 15 min får jag ont långt ner i lungorna och är helt andfådd. Någonting ÄR ju inte bra. Fick en tid nästa tisdag, jag vill hoppas på att få hjälp men är rädd för att bli hemskickad med ytterligare en alvedondiet, det har ju funkat sådär hittills liksom.

Meeeen nog om det. har fått sålt ett bett jag ska ner och posta nu snart och skolarbetet ska få en omgång till när jag kommer hem igen. Torres täcken är trasiga IGEN och jag blir tokig. Får sy ihop skiten och köpa med tabasco hem. Tydligen är beska antibitmedel inte nog. Kommer vara proffs på antibitmetoder efter denna vinter hoppas jag.

Teamet kring prestationen

Tänk vad bra att man som hästägare inte behöver kunna allt själv utan kan betala yrkesfolk för att få ta del av kompetensen? Alla duktiga hovslagare, tränare, veterinärer osv. Guld för hästvälfärden.

Torres vilar fyra dagar nu, lite skönt kan jag tänka efter en ganska intensiv period. Passar ganska bra så kan jag ägna mig lite mer åt inlämningar och beta av så jag blir klar i förtid med en del grejer? Vore ju inte helt fel.

Ikväll är det chipstisdag, har en sambo som gör världens godaste dip, som jag har tjatat till mig idag. HURRA. Bästa med att vara vuxen, man äter chips på en tisdag om man vill. 
RSS 2.0