Godmorgon sunshines!

Hur är det med er? Jag somnade alldeles för sent och blev väckt alldeles för tidigt av ungefär den enda personen i världen jag tål på morgonen. Det vet ni kanske inte men jag m-å-s-t-e vara själv på morgonen och typ äta frukost och vakna i lugn och ro. Är andra människor ivägen (läs: i samma rum/hus) blir jag jättearg, irriterad och stressad. Mindre härlig vana min stackars familj får dras med!
 
Idag ska jag googla fram nåt recept med jordnötssmör och choklad i. är sjukt supersugen på den smakkombon. Blir det gott kanske jag delar med mig på kvällens festligheter, om inte... kanske jag gör dte ändå för att bli av med kakan...... man ska vara generös. Nä hörrni, googla och leta kläder. vi hörs!
 

torsdag 29/8

kattmys och livsnjutande. har en helt ok torsdagsmorgon. omnågra timmar tvättar jag några maskiner tvätt och gör såntdär man behöver göra men helst inte gör. ni vet... tar itu med diskberget, dammsuga och skura toalettgolvet. kanske, om jag hamnar i riktigt superflow rensar jag avloppsbrunnen INNAN det blir stopp. men det är bara om jag är på riktigt städhumör. annars får det vara, ingen panik liksom. funderar på att skriva ihop ett sånt där åsiktsinlägg också.stay tuned, eller nåt.

fixmåndag

Ni vet att jag sa att garderoben skulle rensas? Ska nog ta itu med det idag. Vill ha nya kläder men det håller ju inte när det är kläder ÖVERALLT här hemma. golv till tak i varenda garderob jag har här. använder nästan inget av det. Kläderna gör bättre nytta nån annanstans, och jag kan köpa nytt med bättre samvete! shopaholic? vet inte. ne. Men nytt är kul, speciellt när man får plats med det också :)
RSS 2.0