Onsdag

Ahapp här rullar det på, halva veckan har gått. I förrgår hade jag tid hos kiropraktorn igen, lite ärenden på stan och igår var det dags för en kväll med lektioner igen. Det har rullat på! I helgen kom mammas kompis + döttrar och hälsade på och red lite. Lite spännande att se hur chester sköter sig med yngre ryttare nu för tiden men han var en pärla. Pigg såklart men uteritt i alla gångarter i skogen var inga problem med en lite yngre ryttare med rutin på pigga hästar, det var jättekul att se. Världens finaste ponny.
 

Välkommen tillbaka BILEN

wööööö jag har äntligen bil igen! Bilen har varit inlämnad på verkstad sedan i tisdags och jag har känt mig både halv och som ett barn. Bor man lite på landet är bilen SÅ viktig och att inte kunna åka som man vill förknippar jag med när jag var yngre och inte hade körkort utan var tvungen att förlita mig på andra för att ta mig någonstans. Ingen tid jag längtar tillbaka till direkt, om man säger så.
 
Idag stod galopp på schemat, jobbade med att variera galoppsprågen och hästen jobbade med kast med liten ryttare... först för att han såg två grässtrån i kors och sedan för att jag kaaaanske busade på lite väl mycket i galoppen. Han kändes trevlig i alla fall, enormt reglerbar och stora kontraster, men betslingen är lite sisådär just nu. Basen är ju som alltid tränsbett, men när man ska ut och galoppera blir det lite... milt. Å andra sidan känns han överbetslad på babypelham passets första halva. Aldrig kan man vara helt nöjd ;)

Lördag

När jag var hos kiropraktorn kom vi fram till att jag kanske behöver en ytterligare behandling inom några veckor, eftersom jag haft bekymmer såpass länge (december). Jag har känt efter och funderat och nog mest bara känt mig bra i ryggen men förra helgen var det dags att byta däck och där och då sa ryggen upp sig. Jag har varit förskonad från spänningshuvudvärk sedan jag var där sist (hur skönt som helst, annars ett stående inslag i mitt liv) men nu sedan jag fick ont igen har även spänningshuvudvärken gjort sig plågsamt påmind. När man vaknar på morgonen med huvudvärk och är så stel att det stramar i skulderbladen när man andas... då är det tur att man har lite humor i sitt liv. Och en pojkvän som kan massera det där jäkla skulderbladet. Och alvedon.

Annars då, njuter av en lugn lördag, ska äta lite lunch och sedan ge mig ut till mina fina hästar. Varken tävling eller pay and jump för mig idag, funkade inte riktigt med att jobba sennatt innan. tyvärr! Men vi tar revansch på det en annan gång. Idag känns som en bra dag för galopparbete!
RSS 2.0