3 saker jag stört mig på denna vecka

1. folk som bor i lägenhet som ställer ut soppåsen i trapphuset. why. Respektlöst mot övriga boende i huset, det finns sophus av en anledning. 

2. När personer som inte är service minded någonstans jobbar med kundbemötande. Kunden har alltid rätt och öh ja så är det. om kunden är missnöjd med ditt jobb, oavsett varför, är det ditt jobb att få kunden nöjd. Försvarstal hör hemma någon annanstans. Kunden skiter väl i om du har skoskav eller tandvärk eller om det faktiskt inte ingår i dina arbetsuppgifter, hen vill bara få ett bra bemötande och bli nöjd. 
 
3. NÄR NETFLIX OCH VIAPLAY INTE HAR HELA SERIER HALLÅ TYP TEEN WOLF OCH PLL OCH GLEE HAR TAGIT SLUT OCH DET FINNS JÄTTEMÅNGA SÄSONGER MEN MAX HÄLFTEN AV DEM ÄR TILLGÄNGLIGA???? VAD SKA JAG NU KOLLA PÅ NÄR JAG HALVSOVER/SLÖSURFAR/LADDAR INFÖR JOBB
 
Ja, ni fattar. Min vecka har varit ganska soft överlag när detta är det värsta jag stört mig på. 

dagens

Gnistra gick ett kortare hoppass, där jag provade att sätta ihop hinder till en liten bana på ca 6 språng, vilket hon klarade av galant. Paddocken var lite "tung" efter regnet på sistone så hon kändes snabbt trött. Därför blev dagens pass ganska kort, men man ska sluta när man är på topp, eller hur?
 
Chester fick en kortare promenad samt lite galopp på lina. STÖRTKUL sa han och bockade loss som om han vore 10 år yngre. Knasponny, det värmde i hjärtat att se. Efter stallet åkte jag en snabb sväng till ridklubben för att hämta upp lite tvätt jag hade liggandes där. Är så himla kul att komma tillbaka dit! Trots att det bara är korta stunder nu för tiden så är det ju där jag spenderat över tio av mina häst-år. Det är nästan som hemma :)

Nästnästa helg är det pay and jump på ÅRK och planen är att gnistra ska dit och känna på "officiell banhoppning" lite. Det blir nog bara en bombana eller på sin höjd 30 cm, men det kan ju räcka när man är bebis :)

SÖKES

Bett i strl 10,5
Fullcheek (gärna tredelat)
Tredelat (fasta eller rörliga ringar)
Baucher (helst tredelat men även tvådelat är intressant)
Är även intresserad av andra bett i strl 10,5, men de tre ovan är prio 1
 
Träns/Grmma
Remontträns strl full
Gagsidostycken
Lädergrimmor, ponny/cob/full

Täcken
300g täcke strl 125, både ute- och stall- intressant.
100-200g täcke 115, både ute- och stall- intressant.
Regntätt ländtäcke passande ponny/cob
Ylletäcke strl 115

Benskydd
Svarta bakbenskydd godkända för tävling på unghäst, strl ponny/cob
Alt. benskyddsset godkänt för tävling på unghäst, alla färger intressant, strl ponny/cob

Sadeltillbehör
Ledade stigbyglar
Svängda/anatomiska sadelgjordar i läder med resår i sidorna, 110-120 cm Även hoppgjordar intressant
Gelpad, helst de "genomskinliga"
Utöver gelpad kan jag även vara intresserad av andra paddar
Småquiltade schabrak typ mias rs eller liknande. passande17" sadlar
RSS 2.0