vecka 1

Uteritten igår gick riktigt bra, allt flöt på smidigt trots att vi höll ett lugnare tempo och det började skymma på. Torres tyckte att livet var rätt lattjo, han höll sig fint i skinnet medan vi skrittade på asfalten men samma sekund vi kom in på grusvägen blev det inte bara trav, utan rätt snabbt galopp med små glädjesprång. Tycker att han är så gullig, glad men inte svår att sitta kvar på och "kommer tillbaka" rätt fort till kommunicerbart läge. Känns som att det här är ett bra break i all ridhus-träning. I hagen är det lugnt, nog försöker han busa igång lite genom att tugga Chester lite i bakbenen men tröttnar snabbt och håller igång på egen hand. En väl kuperad skogshage gör liksom sitt för rastningen, även om kompisen inte är så sugen på att skojbråka.

Här hemma badar vi i kläder. Har äntligen tagit tag i övervåningen, tvättat igenom allt (och då menar jag verkligen allt, tror det gått 15 tvättmaskiner i helgen och då är inte allt tvättat än) Mycket är torktumlat men en del är fortfarande blött så det är ett evigt hängande och gå och känna om det torkat än. Sen ska en hel del vidare till second hand eller någon hjälporganisation är tanken, innan resten åker in i garderoben. Tänk att bara ha sånt man faktiskt använder i garderoben? Vet inte när det hände senast. Vet inte om NÅN ens har det så till 100%? Har inte alla åtminstone något plagg man gillar men typ aldrig har på sig?

I övrigt går sadeltåget vidare. Tror mig ha hittat en men man vet ju aldrig förrän man provat. Så länge får min gamla trotjänare jobba på, men den börjar tyvärr sjunga på sista refrängen nu. Vore gött att köpa en ny sån men finns ju tyvärr inte plats i budgeten nu för sadlar för 35 000. Håll tummarna för att jag får en trisslott med fet vinst i födelsedagspresent! ;)
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0