Vem är du?

Det finns ju olika människor i världen och vi alla har lite olika inställning till omvärlden. Vem är du? Är du den som har en lösning på varje problem, eller den som har ett problem för varje lösning? Ni vet vem jag menar va, personen som ber om hjälp/har kört fast och man kommer med en lösning. "nä det går inte". En annan lösning, "om man gör så kommer det här hända så det går inte" ytterligare en lösning + bonuslösning på situation 2 personen beskrev "nääääää" and it goes on.

Mår man inte helt bra är det lätt hänt att man blir sådär fast. Man tycker att man provat allt och det är slut på vägar att prova, man kommer inte loss. Faktum är att ofta, bara man tar ett litet steg i någon riktning, så är man närmare lösningen. Det kanskte inte bara är EN lösning utan tre små som blir en hel? Dissar man den första kommer man ingenstans. För att få förändring måste man våga göra något annorlunda. Ni vet väl hur Einstein definierade galenskap? Att göra samma sak om och om igen och förvänta sig ett nytt resultat.

Long story short: Var den som har en lösning på varje problem, istället för att vara den som har ett problem för varje lösning.

 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0