Måndag

Hej och hallå, jag vaknade nyss efter lite nattjobb. Inatt var en rätt jobbig natt ändå, jag kunde inte somna innan av någon anledning trots att vi gick och la oss 21.30. Så jag låg och vände och vred på mig fram till 00.20, klockan skulle ringa 00.45, gick upp, klädde på mig och åt lite mellanmål. OCH HANN SOMNA TILL alltså va? Kroppen, hallå?

Meeeen iaf. Natten flöt någorlunda smidigt, ett par missförstånd som det är tur man har humor när man hamnar i. Kom hem strax efter 06 och var fortfarande inte särskilt trött? Vad åt jag för superuppiggande igårkväll? Somnade iaf efter mycket om och men och sov nu fram till 12. 5h för fröken 10-timmars-sömn-är-lagom. Jaja, det är en kväll ikväll också och förhoppningsvis kanske jag somnar lite skapligt då åtminstone. :)

Fantastiskt hur mycket man kan svamla om sömn, trots att det blir så lite av det! ;) Idag vilar T, mamma kommer förbi en sväng under dagen och hämtar upp lite grejer. Jag behöver iväg en sväng och köpa foder, det är dags för både katten och hästarna. Det ska nog gå att klämma in :)

 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0