Oktober

Torres har åkt på sista shockwave-behandlingen och lever nu någon form av "life" i en något större rasthage. Ibland drar han små ruscher, jag får hjärtat i halsgropen och börjar fundera på om han inte ska stå i ruta igen. Uuusch. Han har iaf fått en ny fodringslösning och står nu på mer eller mindre fri tillgång. Han verkar ändå mer tillfreds med lite större hage och möjlighet att nosa på hag-grannen, så han får fortsätta gå såhär ändå. Förut verkade han bli nedstämd och rasa i vikt så detta måste väl ändå vara bättre. Jag tror att en glad och psykiskt tillfreds häst läker bättre än en olycklig.

Dessutom har jag tagit på mig de stora spenderarskorna, haha. Hittade ett back on track supreme innetäcke lite nedsatt, dessutom enda täcket som fanns kvar i butiken och såklart även i Torres storlek. Kunde inte låta bli att köpa det, jag har ju tänkt på att köpa bot-täcke innan men dragit på det. Svindyrt dock, 2900kr ordinariepris. Helt galet att ett litet täcke kan kosta så mycket! Hoppas att han verkligen blir hjälpt av det och tack och lov att jag hittade det till fyndpris så man slapp lägga nästan 3000kr...

Igår gick jag på shoppingrunda igen. det låter som att jag handlar grejer jämt men det är sällan, går ofta flera månader mellan gångerna. Det blev en supersöt enhörningslampa, lite nya ljus (jag har haft köpstopp på ljus i över ett år!) och min nya grej - vacumpåsar. Slängde in sommarkläderna i en påse direkt när jag kom hem, det som tidigare tog upp ett helt fack i garderoben (50*50*50 cm!) sjönk ihop och tar nu bara 10 cm plats på höjden på samma hylla. Supersmart! Tänker mig att det blir smidigt att förvara gästtäcken/kuddar och lite filtar efter säsong i såna i divanen i soffan. Sånt man inte använder jätteofta men ändå vill ha och förvara dammfritt. Jag went bananas... har nu typ tio stora påsar och så köpte jag två lite mindre, kommer nog bli fler såna små för de måtten var perfekta för min garderob. de större var bra till lite tjockare innetäcken för hästen... har ett 200g och ett 500g amigo insulator. från att ta upp typ en hel ikeakasse till att bli några cm på höjden bara. a-mazing. Jag är helsåld.
RSS 2.0