Tjejtidningar

Ni vet typ frida, solo, veckorevyn? Jag vet faktiskt inte riktigt hur de gör pengar år ut och år in. De föder sig delvis p målgruppens osäkerhet, och då vore det ju dumt att få målgruppen säkra i sig själva. En period köpte jag tjejtidningar. Blev sugen på alla tips, kom hem, insåg att jag visste ju allt sånt redan. Alla artiklar var liksom... icke-informativa. Ett icke-budskap. Antagligen är tidningarna egentligen avsedda som underhållning, jag menar... budskapet är ju ofta "du duger som du är men såhär blir du ännu bättre/snyggare/coolare/mer välklädd/mer attraktiv/mer killmagnet" Liksom...du duger som du är. MEN såhär blir du bättre. Dvs, duger man som man är, varför förändra? Slutgiltiga budskapet måste ju vara att man inte på riktigt duger om man inte förändrar sig.

Men det blir ju inte så mycket till tidning om man bara skriver fuck alla som inte gillar dig, de är inte värda din tid.
Min outfit från i lördags. Känns lite old, hade på mig likadana kläder för fyra år sedan. Lämnde overkneestrumporna hemma. Men vem bryr sig egentligen, träffar ju inte vänner för att vara snygg och fashionable, jag träffar ju dem för att det är KUL. 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0